maandag 12 oktober 2015

Home sweet home

Ondertussen zijn we al een week terug in ons Belgenlandje en het is nog altijd even wennen. Het was een fantastisch avontuur waarbij we ook vele mensen leerden kennen die onze reis dat tikkeltje extra gaven.

THANK YOU SO MUCH:

Chris en Mary, John, Rocky, Cheryl en Martin om ons even een huiselijk gevoel te geven in jullie huis. We zijn echt verwend geweest!

voor al die speciale plekjes waar we mochten overnachten: kamperen bij de Mormonen, slapen in de kerk in Jeffrey City, logeren in de gevangenis van Ovando, kamperen in de stadsparken van Lander, Bairoil, Boulder,...

John en Katy voor de kaart van de Great Divide Mountainbike Route.

de vele leuke babbels langs de kant van de weg

Anja en Jan voor de gezellige Molse middag

al die mensen die onze drinkbussen bijvulden in de zinderende prairie en voor het eten dat we toegestopt kregen

Lies, Karl, Kobe, Quinn en Cian voor de leuke afsluiter

and last but not least, het thuisfront om zo goed voor ons huisje te zorgen en de nieuwtjes en aanmoedigingen die op ons computertje verschenen.

HUGE RESPECT ook voor alle wandelaars die de CDT wandelen

Thuiskomen na zo'n reis is altijd een beetje raar, maar we kregen wel een ongelooflijk verwelkoming met spandoek, bubbels en lekker eten.



Kortom, wat ons betreft voor herhaling vatbaar ;-)

En Warre? Wel, die wist niet goed meer wat "thuis" was. Hij kwam aangelopen met speelgoed en vroeg of hij er mee mocht spelen, riep vrolijk dat ze hier ook dat boekje hebben dat wij ook hebben en vroeg of we hier vier nachtjes gingen slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten