dinsdag 22 september 2015

Om van Jasper naar Calgary te geraken, huren we een auto. En niet zomaar een "prutsautoke" zoals Warre zou zeggen maar wel een pickup want onze fietsen en de fietskar moeten erin passen. Hij valt wel héél groot uit want we krijgen nog een grotere dan we besteld hebben. Het is het toch niet hetzelfde om de Icefield Parkway te doen met die megabak. We zullen meer dan een keer vegetarisch moeten eten om de CO2 uitstoot te compenseren.



In Calgary ruilen we onze pickup dan ook snel in en fietsen we weer naar ons Warmshowersadres. En we worden er ongelooflijk warm ontvangen. We krijgen er lekker eten, ze halen voor ons de kartonnen dozen om onze fietsen in te verpakken,  brengen ons zelfs naar ons hotel voor de laatste avond. En Warre heeft er een nieuwe vriend bij, Max, hun hond. En we voelen er ons helemaal thuis.

Martin, Cheryl, we loved it to stay at your place. Thank you so much for such a hospitality, we really felt at home.



En Warre die krijgt een dagje zoo kado, dat heeft hij wel verdiend na al dat fietsen. En er zijn zelfs dinosaurussen, al maken die soms toch wat te veel lawaai en heeft Warre er wel wat schrik van.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten