donderdag 17 september 2015

Whooooooooooooooooow


Een kleine 300km scheiden ons nog van Jasper, ons eindpunt. Maar wat een apotheose! De Bow Valley Parkway tot Lake Louise en dan de Icefield Parkway. Stuk voor stuk gaan ze door misschien wel de mooiste berglandschappen. Toegegeven, ik zeg dat van bijna iedere berg, maar toch. Dit komt aardig in de buurt van het paradijs.
Het is wel even puzzelen om voldoende slaapplaatsen op fietsafstand te vinden. Heel wat van de campings in Banff en Jasper National Park sluiten begin september. Waarom is ons een raadsel. Gelukkig zijn er nog net genoeg open. En dankzij onze 2,5 jarige krijgen we in Hilda Creeck een hele hostel voor ons alleen. Blijkbaar zou anders het comfort en de nachtrust van de andere gasten niet gegarandeerd zijn. Rare regel, want snurkers in een slaapzaal zorgen voor heel wat meer wallen onder de ogen ’s morgens. Nu ja, wij zijn blij met het dak boven ons hoofd want de hostel ligt op 2000m en daar sneeuwt het.5 opmerkingen:

 1. zo groots, zo weids, zo mooi wat heb ik genoten van jullie reis, want zelf zou ik het niet kunnen doen en op deze manier heb ik een beetje meegereisd dank daarvoor en tot binnenkort lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fascinerend die landschappen en die reizigers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaw zeg wat een prachtige omgeving, wat een mooie tocht! En ook wij hebben genoten van de mooie foto's, het geeft ons toch het gevoel een héél klein beetje daar geweest te zijn :-)
  Knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hop, hop, hop, de laatste loodjes!!! Geniet er nog van!!

  BeantwoordenVerwijderen