vrijdag 19 juni 2015

Obamacare

Je vraagt je na een consultatie van hoop en al een kwartier in het hospitaal van Steamboat Springs toch af waar al die tegenstand tegen de Obamacare vandaan kwam/komt. De factuur van dit bezoekje klopte af op - voorlopig - 507$. Dit is exclusief de oogdruppels tegen een simpele ooginfectie. Bij deze is de reisverzekering terugverdiend.
Onze sociale zekerheid mag dan handenvol geld kosten, 't is het meer dan waard. Ik kan me voorstellen dat heel wat mensen in de trailer camps noodgedwongen het hoesten moeten verkiezen boven het ophoesten van een paar honderd dollars voor een doktersbezoek...

Ondertussen stromen in Steamboat Springs ronkende Mustangs toe voor de 27e www.rockymountainmustangroundup.org. Ze delen de weg met full suspension downhill mountainbikes. Je kan hier met de skilift naar boven en dan kiezen uit steil, steiler, steilst om je naar beneden te storten. Wij bekijken dit alles vanuit het park. Voor Warre is een glijbaan immers al spannend genoeg. En wij hebben aan één doktersbezoek al genoeg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten