zondag 14 juni 2015

Rocky Mountain National Park adembenemend


En adembenemend in alle betekenissen. Weidse landschappen, prachtige uitzichten, .... en we besluiten er ook dwars door te fietsen over de Trail Ridge Road, de hoogste weg in de USA. Daarvoor moeten we bijna 1500 m klimmen vanuit Estes Park. Zwaar en hier en daar afzien maar ook zo adembenemend mooi. En hoewel ze een slechte dag voorspeld hadden, krijgen we prachtig weer en kunnen we zo ten volle genieten van de uitzichten.


We beginnen in een groene vallei en gaan zo stilaan omhoog. En ondertussen klimmen, klimmen en nog eens klimmen en ondertussen genieten van al dat moois.

 
 En af en toe ook eens stoppen om te rusten, te eten en te drinken en Warre wat te laten spelen. Gelukkig zijn er genoeg rotsen, eekhoorns, mieren, ... waar hij zich mee kan amuseren.



 En dan gaat het hoger en hoger en komen we stilaan bij de eerste sneeuw.



 


Eindelijk bereiken we het hoogste punt van de weg, 3713 m. Moe maar vooral trots op onszelf dat we dit met de fiets gedaan hebben. Vanaf nu gaat het alleen maar bergaf in een winters landschap en dalen we 1000 m tot aan de Timber Creek Campground.


 Yes, we did it! Dat verdient een selfie, niet ;-)
(beloofd we gaan er geen gewoonte van maken)
 

 

2 opmerkingen:

  1. Prachtprestatie van jullie! Go on...of liever bike on....
    Hans, het mij ondertussen gelukt om het tijdschrift een beetje deftig in InDesign te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen